Lægehenvisning

Der tilbydes psykologbe-handling til folk der har fået henvisning fra praktiserende læge. 

– Fra januar 2022 er det ikke muligt at påbegynde nye behandlingsforløb af angst og depression for personer mellem 18 – 24 år ( – de nye regler på  området begrænser antallet af unge som den enkelte psykolog må behandle).

Ønsker du at komme på venteliste til lægehenvist behandling er du velkommen til at sende en mail til stephan@ankerbohus.dk eller ringe på tlf. 25 75 71 61.

 

Pris

Har du henvisning fra din egen læge, skal du betale 420 kroner første gang, vi mødes – og 350 kroner de følgende gange. Er du mellem 18 og 24 år, koster det ikke noget for dig. Afregning kan kun finde sted med MobilePay.

OBS. En samtale hos mig varer altid 45 minutter – inklusive det praktiske med betaling, eventuelt ny tid osv.

Afbud

Melder du afbud senest dagen før en aftale – og inden kl 16.00  – koster det ikke noget. Senere afbud eller udeblivelse koster 350 kr.

Ønsker du at rapportere en utilsigtet hændelse

Sker der fejl, skal vi lære af det. Det kan du hjælpe os med.

Oplever du at ’noget gik galt’ eller ’var tæt på at gå galt’ i din eller din pårørendes kontakt med sundhedsvæsenet, vil vi meget gerne høre om det, så vi kan lære af det. Derved kan vi mindske risikoen for, at andre patienter kommer til skade eller får en dårlig oplevelse.

Hvordan gør jeg?

I Danmark har vi et nationalt system til rapportering af de såkaldte utilsigtede hændelser.

Systemet hedder Dansk Patientsikkerhedsdatabase (DPSD). Systemet bruges af både sundheds personale og patienter og pårørende til at fortælle om de hændelser, de har oplevet. Du kan rapportere utilsigtede hændelser til hele sundhedsvæsenet i samme system fx til sygehuse, praktiserende læger, vagtlægen, ambulanceberedskabet, apotekerne og plejehjem mv.

Rapportering sker via hjemmesiden www.stps.dk hvor du kan læse mere om systemet. Du kan også læse mere i vores pjece ’Hjælp os til at blive bedre’.