Få hjælp af erfaren psykolog

Samtalebehandling i trygge og professionelle rammer
Bestil tid

Covid-19

Der tilbydes igen samtaler i Hersegade. Dvs. “face 2 face”.Samtaler i klinikken foregår i sikker afstand og med håndvask og afspritning.

Dersom du ikke er tryg ved at møde frem kan jeg tilbyde telefonsamtaler eller samtaler med video over nettet.

Psykolog Stephan Lang Jørgensen

Cand.psych., Autoriseret, Ph.d., Specialist i Psykolterapi

Live er dejligt, men også udfordrende. Det er konstant under forandring. Nogle gange er det os mennesker som forandrer os. Til tider er det vores omgivelser der forandrer sig. Det kan gå op – det kan gå ned. Det kan glide stille og virke stabilt eller løbe hurtigt og virke kaotisk.

Vi mennesker vokser og udfordres gennem hele livet. Men vi gennemlever også kriser, trusler, konflikter, sorg og tab. Vi kan også blive udsat for ydre pres og stress.

De fleste mennesker har stor glæde af og støtte i at tale med deres nærmeste, når de står i udfordrerne situationer. Men nogle gange har vi brug for professionel hjælp, når problemet har stået på i for lang tid og eller er blevet for overvældende.

Som psykolog har jeg mange års erfaring indenfor de områder, jeg arbejder med.

I de seneste 5 år har jeg primært arbejdet med intensiv dynamisk korttidsterapi (ISTDP). Det er en terapeutisk metode, som har vist sig effektiv indenfor behandling af en lang række psykiske og psykiatriske lidelser såsom let til moderat depression, angst, funktionelle lidelser og personlighedsforstyrrelser.

Hvad kan du hjælp til

Stress

Angst & uro

Depression & nedtrykthed

Sorg & krise

Kræft og anden sygdom

Lavt selvværd & mlg. selvtillid

Vanskeligheder med identitet og seksualitet

Ensomhed

Selvudvikling

Praksis i Roskilde

Hersegade 10, 1.sal

Der er mulighed for behandling i Roskilde. Klinikken ligger centralt i Roskilde. Roskilde station ligger 5 minutter væk. Der 2 timers parkering i de nærliggende gade. Klinikken i Hersegade er åben mandag, onsdag og fredag.

 

Praksis i København

Sundevedsgade 18, st. th.

Der er mulighed for behandling og rådgivning i København. Klinikken ligger på Vesterbro. Københavns hovedbanegård ligger 15 minutter væk. Metro på Enghave Plads ligger 5 minutter væk.

Klinikken på Vesterbro er åben tirsdag og onsdag efter særlig aftale.